Vés al contingut
#
113
0
113

Ajuntament

Accesibilitat

Els llocs web de les administracions públiques tenen el deure de complir els criteris d'accessibilitat indicats en la norma UNE 139803:2012. Aquesta normativa fixa una sèrie de característiques que tots els portals web han de complir si volen ser accessibles, servint a més com a base per al Certificat d'Accessibilitat TIC (Accessibilitat Web) actualment vigent a Espanya.

Cookies Info

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador, el teu smartphone, el teu tablet, etc, a l'accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des del dit equip.

Avís Legal

Titularitat del lloc web

aranuel.es, és un domini d'internet de titularitat:

Ajuntament de Arañuel
C/ San Miguel, 1-1º
Tel: 964143156
correu: secretaria@aranuel.es
Delegat de Protecció de Dades: dpd@dipcas.es

Avís Legal

Política de privacidad

A l'Ajuntament de Ajuntament de Arañuel estem compromesos amb la protecció de la privacitat i l'ús correcte de les dades personals. És per aquest motiu que, la present Política de Privacitat, té com objectiu informar sobre el tractament de dades de caràcter personal que, l' Ajuntament de Ajuntament de Arañuel, gestiona en aquest lloc web, seu electrònica i a qualsevol dels seus subdominis, microsites i/o aplicacions mòbils.