Vés al contingut
#
0

Fondo Social Europeo

El Ayuntamiento de Arañuel, es beneficiario de las siguientes ayudas cofinanciadas por la Unión Europea a través del Programa Operativo de Empleo Juvenil del FONDO SOCIAL EUROPEO (FSE) 2014-2020

AÑO 2019

- EMPUJU: Contratación de 1 persona joven, en el marco del Sistema Nacional de Garantía Juvenil, para realizar tareas de peón de usos múltiples.

Importe de la ayuda: 15.207,24 €

Duración del contrato: 1 año, desde el 28 de octubre de 2019 hasta el 27 de octubre de 2020.

Para más información consultar los siguientes ENLACES:

- Dirección General de Empleo, Asuntos Sociales e Igualdad de Oportunidades de la Comisión Europea

https://ec.europa.eu/social/home.jsp?langId=es

- Unidad Administradora del FSE (UAFSE, Ministerio de Empleo y Seguridad Social)

http://www.mitramiss.gob.es/uafse/es

 

- EMCUJU: Contratación de 1 persona joven, en el marco del Sistema Nacional de Garantía Juvenil, para realizar tareas de auxiliar administrativo.

Importe de la ayuda: 12800,04 €

Duración del contrato: 1 año, desde el 5 de noviembre de 2019.

Para más información consultar los siguientes ENLACES:

- Dirección General de Empleo, Asuntos Sociales e Igualdad de Oportunidades de la Comisión Europea

https://ec.europa.eu/social/home.jsp?langId=es

- Unidad Administradora del FSE (UAFSE, Ministerio de Empleo y Seguridad Social)

http://www.mitramiss.gob.es/uafse/es

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Arañuel, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: C/ San Miguel, 1-1º, Ajuntament de Arañuel, 12232, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a comprovar si vosté és un visitant humà i previndre enviaments de spam automatitzat.